Pogosto zastavljena vprašanja

Pred pošiljanjem sporočila preberite naša pogosta vprašanja.

Kakšne so stroške dostave za naročila iz spletne trgovine?

Stroški dostave se razlikujejo glede na lokacijo kupca in težo paketa. Podrobnejše stroške pošiljanja si lahko ogledate v Informacijah pod zavihkom Stroški pošiljanja blaga.

Kateri načini plačila so sprejeti v spletni trgovini?

Sprejemamo plačila Pay Pal, Stripe, Visa ali Mastercard, nakazilo na bančni račun, v Sloveniji pa tudi plačilo po povzetju z gotovino ali kartico.

Kako dolgo bo trajala dobava?

Artike se trudimo odposlat v roku 24 ur od časa naročila. Dobava nato traja od 1 do 5 delovnih dni, odvisno od lokacije kupca. Podrobneje o času pošiljanja v določene države, si lahko ogledate v Informacijah pod zavihkom Stroški pošiljanja blaga.

Kako varno je nakupovanje v spletni trgovini? Ali so moji podatki zaščiteni?

Vaši osebni podatki so zaščiteni v skladu z zakonodajo Evropske unije in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vsi posredovani podatki so varovani pred vdorom tretjih oseb, kar vam zagotavlja brezskrbno poslovanje z podjetjem Mtool d.o.o.

Kaj točno se zgodi po naročilu?

Po vašem naročilu in prejetju plačila, kjer je to potrebno, se potrudimo, da kupljeno blago kakovostno zapakiramo z vso potrebno dokumentacijo in čimprej odpošljemo s hitro pošto.

Ali prejmem račun za svoje naročilo?

Vsekakor za naročilo prejmete račun, kjer je razviden kupec, prodajalec in datum nakupa izbranega blaga. Račun za vsak slučaj hranite ob morebitni uveljavitvi garancije.

Pošljite nam e-pošto