Pogosto zastavljena vprašanja

Pred pošiljanjem sporočila preberite naša pogosta vprašanja.

Stroški dostave se razlikujejo glede na lokacijo kupca in težo paketa. Podrobnejše stroške pošiljanja si lahko ogledate v Informacijah pod zavihkom Stroški pošiljanja blaga.

Sprejemamo plačila Pay Pal, Stripe, Visa ali Mastercard, nakazilo na bančni račun, v Sloveniji pa tudi plačilo po povzetju z gotovino ali kartico.

Artike se trudimo odposlat v roku 24 ur od časa naročila. Dobava nato traja od 1 do 5 delovnih dni, odvisno od lokacije kupca. Podrobneje o času pošiljanja v določene države, si lahko ogledate v Informacijah pod zavihkom Stroški pošiljanja blaga.

Vaši osebni podatki so zaščiteni v skladu z zakonodajo Evropske unije in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vsi posredovani podatki so varovani pred vdorom tretjih oseb, kar vam zagotavlja brezskrbno poslovanje z podjetjem Mtool d.o.o.

Po vašem naročilu in prejetju plačila, kjer je to potrebno, se potrudimo, da kupljeno blago kakovostno zapakiramo z vso potrebno dokumentacijo in čimprej odpošljemo s hitro pošto.

Vsekakor za naročilo prejmete račun, kjer je razviden kupec, prodajalec in datum nakupa izbranega blaga. Račun za vsak slučaj hranite ob morebitni uveljavitvi garancije.

Pošljite nam e-pošto