Podjetje se od začetka ukvarja z prodajo orodja, avtodvigal in strojev. Naše stranke so večinoma podjetja in sicer mehanične delavnice, servisne delavnice, avtokleparske in avtoličarske delavnice. Trudimo se, da lahko našim strankam ponudimo čim večji spekter orodja, ki je kvalitetno in ugodno.
Zato smo poskrbeli, da prodajamo tako orodje domače izdelave, kot tudi orodje iz tujine. Orodje in stroje uvažamo iz več ko 6 različnih evropskih držav. Le nekatera od teh podjetij in znamk so: Twin Busch – za prodajo dvigal in delavniške opreme, Ingersoll Rand – za prodajo pnevmatskega in baterijskega orodja, Bgs Tools in KS Tools – za prodajo ročnega orodja, Serenco – za prodajo ročnega in vulkanizerskega orodja, GYS – za prodajo kleparskega orodja, Scangrip – za prodajo delovnih luči, Unior – prodaja ročnega orodja, Space – za prodajo dvigal in strojev,…
Ob vsem tem se trudimo, da so naši odzivni časi čim krajši, in stranke zadovoljne. Z veseljem pa tudi našim trenutnim ali bodočim strankam tudi svetujemo pri izbiri ali iskanju orodja.